Termeni si conditii

 1. Dreptul de copyright

Pentru toate informatiile existente pe acest site dreptul de copyright este detinut de PET PRODUCT ori de afiliatii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus integral, partial sau modificat fara acordul expres exprimat de catre PET PRODUCT ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate PET PRODUCT. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea de PET PRODUCT sau a afiliatilor sai. PET PRODUCT va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

 

 1. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a PET PRODUCT, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul acesta sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea PET PRODUCT nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri. PET PRODUCT se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. PET PRODUCT nu va transmite niciunui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.edu-max.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

 

 1. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web www.edu-max.ro serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

 

 1. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre PET PRODUCT in scop de analiza in vederea evaluarii participarii in cadrul proiectelor de responsabilitate sociala si administrare baza de date aplicanti, inclusiv pentru asistenta acestora, precum si pentru a va putea informa despre modificari si cerinte ale proiectului nostru “Edumax” si noutati in privinta acestuia. PET PRODUCT se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

 

 1. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca si utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
 • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente:- sa publicati material sau imagini care sunt contrare unui consum moderat si responsabil de alcool, infatiseaza minori sau femei gravide. In caz de nerespectare a acestor conditii, PET PRODUCT si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate lua masuri legale.

 

 1. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.edu-max.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre PET PRODUCT prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisa a persoanelor ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa: Bucuresti, str. Drumul Intre Tarlale nr. 150 – 174, Depozitul nr.4, Sector 3. PET PRODUCT. se obliga:

 • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
 • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca PET PRODUCT poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne prin intermediul site-ului.

 

 1. Suspendarea accesului

Site – ul www.edu-max.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 

 1. Schimbari ale site-ului

Site – ul www.edu-max.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.edu-max.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 

 1. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termeni & Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si PET PRODUCT in privinta utilizarii site-ului www.edu-max.ro PET PRODUCT isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

 

 1. Link-uri

Site-ul www.edu-max.ro contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca www.edu-max.ro nu este responsabil de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti cand parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.