5 noiembrie 2014 – Start la seminariile EDUMAX in 10 scoli din Bucuresti

La sfarsitul lunii octombrie, proiectul de educatie EDUMAX, realizat de Animax, cea mai mare retea de petshop-uri din Romania in parteneriat cu Asociatia CSR Nest, a intrat in cea de-a doua etapa, respectiv sustinerea seminariilor pentru elevi. Seminariile vor fi sustinute in 10 scoli de stat si private provenind din toate sectoarele Capitalei de catre reprezentantii Animax si ai Asociatiei CSR Nest.

In urma evaluarii celor 4.000 de lucrari inscrise in concursul de desen cu tema ”Prietenul meu necuvantator”organizat in perioada 22 septembrie – 3 octombrie 2014, au trecut in etapa urmatoare aproximativ 600 de elevi din ciclul primar (clasele 0-IV). Acestia vor participa in perioada 20 octombrie-27 noiembrie la o serie de seminarii pe tema ”Cum ingrijesc animalul meu de companie”, unde vor primi informatii detaliate despre cum sa aiba grija de prietenul lor necuvantator.

La finalul fiecarui seminar, cunostintele elevilor vor fi evaluate printr-un test. Copiii care vor acumula cel mai mare punctaj vor fi inclusi intr-o tombola cu premii speciale constand in vouchere pentru produse destinate animalelor de companie. Valoarea totala a premiilor se ridica la 300 euro, in timp de investitia in proiectul EDUMAX este de 15.000 euro.

Tombola va fi organizata in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 6 decembrie la Magazinul Animax din Complexul Comercial Vulcan din Bucuresti (str. Mihail Sebastian nr. 88).

Cu o experienta de 16 ani pe piata din Romania, Animax este un brand dedicat cresterii si ingrijirii animalelor de companie care ofera servicii complete iubitorilor de animale, dar si o experienta placuta la cumparaturi in spatii moderne si prietenoase. Animax ofera cele mai diverse produse pentru cresterea si ingrijirea diveselor specii de animale de companie, consultanta de specialitate, servicii de cosmetica&spa pentru animale, dar si servicii medicale si produse farmaceutice, astfel incat consumatorul sa-si rezolve toate problemele intr-un singur loc.