Calendar

Ai un animăluț de companie sau vrei să ai unul?

Prietenul tău necuvântător s-a îmbolnăvit și nu știi cum să îl faci bine?

Vrei să fii cel mai bun “părinte” pentru animăluțul tău?

Avem răspunsurile pentru tine! Fii alături de echipa Animax care vine în școala ta cu un proiect de educație inedit, EDUMAX. Astfel, în perioada 22 septembrie – 5 decembrie specialiștii Animax te vor învăța cum să ai grijă de prietenul tău necuvântător.

Ce trebuie să faci?

  • Să fii elev în clasele 0 – IV.
  • Participă la concursul de desen organizat în perioada 22 septembrie-13 octombrie. Nu trebuie decât să îl zugrăvești în culori, pe el, prietenul tău necuvântător.
  • Dacă desenul tău obține premiul I, II sau III pe clasă, atunci poți participa în perioada 20 octombrie – 27 noiembrie la atelierul de lucru în care îți vom explica în detaliu cum să ai grijă de animăluțul tău de companie.

Iar dacă la acest atelier ai fost suficient de atent, dar și istet și ai obținut nota maximă, intri în tombola organizată de Mos Nicolae, pe 5 decembrie 2014, în care te așteaptă 3 premii: câte un voucher în valoare de 100 euro (locul 1), 75 euro (locul 2) și 50 euro (locul 3). Acest voucher îl vei putea folosi împreună cu mami și cu tati în orice magazin Animax.

Ești gata? Ai înțeles regulile? Fii partenerul nostru de dragul prietenului tău necuvântător!